2018 maj 17 By Admin 0 comment

Tandlæge Hørsholm – Dette indlæg er leveret i samarbejde med Billige Koder. Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, er det muligt at få foretaget Krone- og Brobehandling hos en professionel tandlæge. Disse behandler bliver hos denne tandlægeklinik udført med et højt serviceniveau, samt materialer af højeste kvalitet. Find inspiration til en tandlæge her.

Tandlægeklinikken Rungstedtand drives af Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som er uddannet på Københavns Universitet, og har over 25 års erfaring som tandlæge. Ud af disse år som tandlæge, er cirka 17 af erfaringsårene hos tandlægevagten. Derfor er Tandlæge Astrup-Wrisberg rustet til at kunne klare akutte og komplekse situationer.

Hvis du ønsker at kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, og bestille tid til et eftersyn, kan du med fordel gøre det via følgende telefon og e-mail: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk.

Tandlæge Hørsholm – Krone- og Brobehandling ved Tandlæge Astrup-Wrisberg

Hos Tandlæge Astrup-Wrisbergs Tandlægeklinik Rungstedtand ved Vedbæk, Nivå og Kokkedal i Nordsjælland, er det muligt at vælge forskellige typer af kroner. Der tages altid udgangspunkt i patienten, således denne får den bedste oplevelse når denne skal have foretaget en Krone- og Brobehandling.

Af forskellige typer af kroner, har Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland følgende:

 • Guld
 • Porcelæn
 • Metal/Porcelæn

Ovenstående materialer er naturligvis af højeste kvalitet, da Rungstedtand lægger stor vægt på at vores kroner og broer er solide. Derudover går Tandlægeklinikken Rungstedtand også meget op i æstetik, hvilket er med til at give dig som patient et visuelt flot tandsæt efter en behandling her.

Hvis du ønsker at kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg angående eksempelvis en Krone- og Brobehandling, kan du med fordel gøre det via følgende telefon og e-mail: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk.

Hvad er fordelene ved at vælge en Krone- og Brobehandling hos Rungstedtand?

Fordelene er naturlig mange, hvoraf de mest gennemtrængende blandt andet er, at Rungstedtand er en seriøs tandlægeklinik, som går op i ansvarlighed og sikkerhed. Dette blandt andet i form af at anvende erfarne medarbejdere, som har styr på det de laver.
Selvom priserne er relativt lave, formår Rungstedtand stadigvæk at opretholde god kvalitet af både materialer og service. Dette skyldes i høj grad lave markedsføringsomkostninger af tandlægeklinikken, samt gode samarbejdspartnere.

Mange danskere vælger at tage turen til Asien eller Østeuropa for at få lavet deres tænder, hvilket i høj grad er på bekostning af deres egen sikkerhed og penge. Det er ikke nødvendigt at tage til udlandet for at få lavet en Krone- og Brobehandling, når det er muligt at få lavet den til samme pris hos Rungstedtand af professionelle.

Hvis du ønsker at kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg angående eksempelvis en Krone- og Brobehandling, kan du med fordel gøre det via følgende telefon og e-mail: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk.

Tandlæge Hørsholm – Tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland – Beliggenhed

Tandlægeklinikken Rungstedtand ligger i Rungsted ved byerne Kokkedal, Hørsholm, Vedbæk og Skodsborg i Nordsjælland. Her er det muligt at få foretaget en lang række forskellige behandlinger. Hvor disse blandt andet er følgende:

 • Kroner og broer
 • Parodontosebehandling
 • Fjernelse af visdomstænder
 • Eftersyn og forebyggelse
 • Tandprotese
 • Tandblegning
 • Kosmetisk tandpleje
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje
 • Implantater i samarbejde med specialtandlæge
 • Tandfyldning
 • Rodbehandling

Hvis du ønsker at kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, kan du med fordel gøre det via følgende telefon og e-mail: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk.

Ovenstående artikel er leveret af Cortzen Digital, hvor der stilles en lang række informationer og ydelser til rådighed i forhold til at drive online forretning og markedsføring.

Se også Billige Koder, hvor du kan købe PUBG: PUBG cd-key Steam billigt.