Vi har skrevet om oprindelsen af Rungstedtand tidligere og går i denne artikel dybere ned i materien. Det gør vi for at give inspiration til din sundhed. Du vil tilmed også høre om, hvorfor Rungstedtand er fordelagtig. Hos Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland, er det muligt at få foretaget Krone- og Brobehandling udført af en professionel tandlæge. Disse behandlinger bliver hos denne tandlægeklinik udført med et højt serviceniveau, samt materialer af højeste kvalitet. Lad dig inspirere til at vælge en tandlæge nær Kokkedal her på siden.

Tandlægeklinikken Rungstedtand drives af Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, som er uddannet på Københavns Universitet, og har over 25 års erfaring som tandlæge. Ud af disse år som tandlæge, er cirka 20 af erfaringsårene hos tandlægevagten. Derfor er Tandlæge Astrup-Wrisberg rustet til at kunne klare akutte og komplekse situationer og understøtte dine tænders sundhed. Med klinikkens placering i Rungsted ved Kokkedal og Hørsholm, er denne også lettilgængelig for dig som tager cykel, offentlig transport eller bil.

Tandlæger behandler en patient som kan komme fra Kokkedal eller Hørsholm

Hvis du ønsker at kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, og bestille tid til et eftersyn, kan du med fordel gøre det via følgende telefon og e-mail: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk. Kvalitet til discountpriser er muligt gennem lave omkostninger til markedsføring.

Tandlæge Hørsholm – Krone- og Brobehandling ved Tandlæge Astrup-Wrisberg

Hos Tandlæge Astrup-Wrisbergs Tandlægeklinik Rungstedtand ved Vedbæk, Nivå og Kokkedal i Nordsjælland, er det muligt at vælge forskellige typer af kroner. Der tages altid udgangspunkt i patienten, således denne får den bedste oplevelse når denne skal have foretaget en Krone- og Brobehandling. Det er for din sundhed og velbefindende, at vi giver denne mulighed.

Af forskellige typer af kroner, har Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Hørsholm i Nordsjælland følgende:

 • Guld
 • Porcelæn
 • Metal/Porcelæn

Ovenstående materialer er naturligvis af højeste kvalitet, da Rungstedtand lægger stor vægt på at vores kroner og broer er solide. Derudover går Tandlægeklinikken Rungstedtand også meget op i æstetik, hvilket er med til at give dig som patient et visuelt flot tandsæt efter en behandling her.

Hvis du ønsker at kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg angående eksempelvis en Krone- og Brobehandling, kan du med fordel gøre det via følgende telefon og e-mail: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk.

Hvad er fordelene ved at vælge en Krone- og Brobehandling hos Rungstedtand?

Fordelene er naturlig mange, hvoraf de mest gennemtrængende blandt andet er, at Rungstedtand er en seriøs tandlægeklinik, som går op i ansvarlighed og sikkerhed. Dette blandt andet i form af at anvende erfarne medarbejdere, som har styr på det de laver.

Selvom priserne er relativt lave, formår Rungstedtand stadigvæk at opretholde god kvalitet af både materialer og service. Dette skyldes i høj grad lave markedsføringsomkostninger af tandlægeklinikken, samt gode samarbejdspartnere.

Mange danskere vælger at tage turen til Asien eller Østeuropa for at få lavet deres tænder, hvilket i høj grad er på bekostning af deres egen sikkerhed og penge. Det er ikke nødvendigt at tage til udlandet for at få lavet en Krone- og Brobehandling, når det er muligt at få lavet den til samme pris hos Rungstedtand af professionelle.

Hvis du ønsker at kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg angående eksempelvis en Krone- og Brobehandling, kan du med fordel gøre det via følgende telefon og e-mail: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk.

Tandlæge Hørsholm – Tandlægeklinikken Rungstedtand i Nordsjælland – Beliggenhed

Tandlægeklinikken Rungstedtand ligger i Rungsted ved byerne Kokkedal, Hørsholm, Vedbæk og Skodsborg i Nordsjælland. Her er det muligt at få foretaget en lang række forskellige behandlinger. Hvor disse blandt andet er følgende:

 • Kroner og broer
 • Parodontosebehandling
 • Fjernelse af visdomstænder
 • Eftersyn og forebyggelse
 • Tandprotese
 • Tandblegning
 • Kosmetisk tandpleje
 • Bidfunktionsbehandling
 • Hjemmetandpleje
 • Implantater i samarbejde med specialtandlæge
 • Tandfyldning
 • Rodbehandling

Det at lave tandlægearbejde eller -undervisning kan have stor indflydelse på, hvordan man som menneske ser verden. Det kan du læse mere om på Spiritualitet & Kristentro. Hvis du ønsker at kontakte Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg, kan du med fordel gøre det via følgende telefon og e-mail: Telefon: +45 45863325 Mail: ml@rungstedtand.dk.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk