Om

Velkommen til om-siden på Oprindelse.dk. Formålet med denne side, er at forklare hvad oprindelse.dk kommer til at omhandle.

Udgangspunktet for hjemmesiden, er at skabe en hjemmeside, hvor brugerne har noget at sige i forhold til hjemmesidens fremhævede emner. Det er derfor i høj grad relevant, at læserne er deltagende i forbindelse med at gøre hjemmesiden interessant og attraktiv.

Som der står på forsiden, er det muligt at præge hjemmesidens indhold ved at tage kontakt til administratoren. Derved bliver det muligt at komme med forslag til artikler, samt selv indsende artikler til udgivelse.

Ud fra dette, er det altså muligt for dig som læser at udgive på siden. Hvis du ønsker at udgive, skal du blot kontakte administratoren, og efterfølgende have sendt din artikel til vurdering.

Om at blive samarbejdspartner på oprindelse.dk

Hvis du ønsker at fremstå i det følgende afsnit som værende samarbejdspartner i forbindelse med hjemmesiden oprindelse.dk, er dette også i høj grad muligt. Det eneste som det kræver at blive samarbejdspartner, er blot at bidrage i forbindelse med sidens drift eller andet.

Andet kan eksempelvis være storbidragsyder i form af blandt andet artikler til hjemmesiden. Af nuværende samarbejdspartnere, haves understående. De understående samarbejdspartnere listes op i afsnit for overblikkets skyld.

I det følgende opstilles de konkrete samarbejdspartnere:

Cortzen Digital – Online markedsføring i form af SEO og hjemmesideoptimering

Cortzen Digital drives af Michael Cortzen, som er online marketing specialist, og studerende inden for IT, læring og organisatorisk omstilling. Som professionelt firma yder Cortzen Digital flere forskellige services inden for strategi og digital markedsføring. Disse forskellige løsninger kan bredes ud i flere afgreninger, og tæller således en større portefølge af ydelser som virksomheden specialiserer sig i. Derfor er det et konsulentforetagende i vækst, der kan tilbyde samarbejdspartnere og kunde unik konsulentbistand inden for specialiseringsområderne.

Det er muligt at kontakte Michael Cortzen på mail ved at anvende følgende kontaktinformationer: mcortzen@gmail.com. Det er endvidere også muligt at benytte LinkedIn, hvor der også en relativ hurtig svartid på estimerede 24 timer. Som professionelt bureau bestræber Cortzen Digital sig på altid at have en lettilgængelighed for sine nuværende og potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Cortzen Digital leverer ydelser inden for online markedsføring

Søges der efter “online markedsføring”, er der stor konkurrence. Ud af alle virksomheder, som kæmper for pladsen på netop dette søgeord, ligger Cortzen Digital på top 30, hvilket er en svær placering på søgeordet. For at opnå denne placering kræves en omfattende indsats inden for online markedsføring og herunder SEO, som udføres af Michael Cortzen. Der er således foretaget en relativt omfattende indsats på SEO, kan der konstateres.

Hvis du ønsker at bestille et tilbud på online markedsføring, er følgende kontaktinformationer stillet til rådighed: mcortzen@gmail.com.

SEO i forhold til online markedsføring

Hos Cortzen Digital er det muligt at købe SEO, som kan anvendes som en del af online markedsføring eller optimering af hjemmesiden. SEO er noget af det mest effektive inden for organisk trafikskabelse, da det kombinerer en lang række variable.

Hvis du ønsker at bestille et tilbud på online markedsføring, hjemmeside, eller SEO, kan du med fordel anvende følgende kontaktinformationer: mcortzen@gmail.com.

Projekter af Cortzen Digital

Cortzen Digital leverer hjemmesider, markedsføring og SEO til professionelle. Blandt andet har Cortzen Digital stået for udviklingen af følgende hjemmesider: Hinze Consulting og Kronevagt Security ApS. Begge hjemmesider er udviklet i WordPress med SEO.

Rungstedtand.dk – Tandlæge ved Vedbæk, Hørsholm, Nivå og Kokkedal

Tandlægeklinikken Rungstedtand drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg, og er beliggende ved Vedbæk, Hørsholm, Nivå og Kokkedal. Der er let adgang til klinikken fra de omkringliggende byer via offentlig transport med 5 minutters gang fra Rungsted station.

Som en tandlæge ved Vedbæk, Nivå, Hørsholm og Kokkedal i Nordsjælland, ydes der forskellige tilbud og ydelser til rimelige priser. Dette er muliggjort gennem lave markedsføringsomkostninger med en søgemaskineoptimeret hjemmeside.

Anvend gerne følgende kontaktinformationer i relation til at kontakte rungstedtand.dk: ml@rungstedtand.dk.

Tim Damgaard / Cinemag – Billed-, lyd- og videoproduktion i Esbjerg og Århus

Tim Damgaard / Cinemag, foretager billed-, lyd- og videoproduktion i Esbjerg og Århus, og har en større portefølje med professionelle produktioner af musikere og kendte danskere. Hvis du søger professionel videoproduktion i eksempelvis Esbjerg, Århus eller København, kan du med fordel anvende Cinemag.dk.

Som professionel producent af videoer, har Cinemag mange års erfaring med produktion af større og mindre produktioner. Anvend gerne kontaktinformationerne på Cinemag.dk for at bestille et tilbud på professionel videoproduktion.

Billige-koder.dk – Spil koder til billige priser

Billige koder tilbyder computerspilkoder til billige priser, og er dermed i skarp konkurrence med de fysiske butikker. Billige koder samarbejder med nogle af de største udbydere inden for spilkoder, og kan derfor levere køb og forudbestillinger særdeles hurtigt.

Forudbestil eller køb PREY 2017 PC hos billige koder, og kom hurtigt i gang med at spille spillet, hvis det er udgivet (5. maj 2017). For at købe PREY 2017 gennem billige koder, skal du benytte deres hjemmeside. Her kan du også blive medlem af deres Facebook.

Hos Billige Koder er det også muligt at købe et billigt game card til WoW, og andre game cards vil også komme løbende. Der ydes for det meste HURTIG og GRATIS levering gennem de udvalgte samarbejdspartnere. Gå ind på siden for at få et billigt game card til WoW.

Som noget nyt og banebrydende for billige koder i 2017, er det også muligt at købe fidget spinners. Køb fidget spinners hos billige koder, og få hurtig levering til en fornuftig pris. Billige koder slår igennem i 2017 med udviklingen af forretningen til også at have gadgets. Dette er muligt gennem eksterne partnere, der sørger for forsendelse og levering af produktet. Dermed fungerer siden stadig som den plejer at gøre, hvor der blot foretages nogle tiltag eksternt. Det er yderst fordelagtigt, da det også er med til at holde priserne nede. Dermed bliver mange af produkterne solgt til tilbudslignende priser.

hoersholm-tandlaeger.dk – Bestil tid til en tandlæge i Hørsholm i dag

Her kan du finde en tandlæge i din omegn af Hørsholm. Klik blot på linket her: Tandklinik nær Hørsholm. Hos hoersholm-tandlaeger.dk anvendes der kun uddannede tandlæger på deres liste, og du er derfor sikret, i forhold til tandlægens faglighed.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk