Dette indlæg omhandler oprindelse af Twitch.tv, som er en webbaseret streamingtjeneste, der startede omkring året 2011, hvor fokus er gaming. Sidenhen er hjemmesiden blevet så populær på grund af sin service, at den er blevet USA’s fjerdestørste hjemmeside i forhold til antallet af brugere. Gaming er således blevet så stort et fænomen, at det er med til at drive en stor del af verdens åbne internettrafik gennem blot en enkelt side.

Hos Twitch.tv streames der en lang forskellig række spil, hvor alle disse er afhængig af den enkelte streamer. Dermed er det altså den enkelte streamer, der oftest selv bestemmer, hvad der streames af spil, samt hvilket tidspunkt, som streames.

Gør julen endnu lettere for dig selv og køb et Steam gavekort, du selv kan printe, så slipper du for den lange kø nede i den fysiske butik.

Fordele ved Twitch.tv

Det kan for mange gamere være inspirerende at se streamere spille på twitch eller blot som en form for underholdning. Denne teknologi er således med til at drive en form for inspiration inden for gaming-miljøet.

Der streames som sagt mange forskellige spil på Twitch.tv, men dog er der også nogle, som er “bedre” end andre. Dette målt på, hvor mange seere disse spil har. I en længere periode har de mest sete spil været LOL, DOTA 2 og CS:GO, men det lader til at tiderne er ved at skifte. Det seneste stykke tid, har nemlig spillet Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) været det tredje mest populære spil med over 60 mio. timer set i løbet af juli måned i 2017.

Bedste multiplayer spil 2017? 

Det bedste multiplayer spil i 2017 er måske ikke LOL, DOTA 2 eller CS:GO. I hvert fald ikke, hvis man måler efter vækst. Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) er blot i Steam Early Access-fase, og bliver gerne set af over 50.000 og 100.000 streamere hos Twitch.tv på samme tid.

Derfor kan det ikke udelukkes som en potentiel konkurrent til de andre spil, hvis man altså ser på vækstfaktoren. En cd-key til Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) kan købes mange steder, men priserne er svingende. Derfor anbefales billige koder, hvor prisen som reelt altid er rimelig i forhold til andre steder.

Anvend gerne følgende link i relation til at købe spillet: Køb cd-key til Playerunknowns Battlegrounds (pubg).

Her på oprindelse.dk kan du finde mange andre spændende artikler i forhold til oprindelse af virksomheder eller andre emner, der kan synes vigtigere.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk