Dette indlæg omhandler oprindelse af Pendula Solutions, som arbejder med læring og virtual reality. Dette i samspil med nogle essentielle aktører i Danmark, og på sigt også udlandet. Pendula Solutions har arbejdet på en VRET-løsning, der kunne bruges til at eksponere for angst-problematikker. Så hvis du eksempelvis har angst for tandlægestolen, hunde eller andre typer situationer, var idéen, at muliggøre eksponering via VR.

Pendula Solutions arbejder primært med teknologien virtual reality, men har også stor vægt på læringsapplikationer og ydelser. I øjeblikket er teamet ved at lave en læringsapplikation for Rigshospitalet med afsæt i deres sygeplejerskestuderende.

I samarbejde med psykologer, skulle VRET-løsningen designes således, at man ikke bare skulle eksponeres for sin angst eller fobi, men også få værktøjer til at hjælpe, hvis angsten skulle opstå. Dagligdagssituationer som at gå i supermarkedet kan være svært for mennesker, der har social fobi eller PTSD, hvilket VR-appen var meningen at skulle afhjælpe.

Træn angst, fobier eller lær noget nyt med VR

Situationer som at gå til tandlæge er også svært for nogle patienter, hvor tanken var, at patienten kunne træne sin angst via en app. Dog er appen ikke så langt, at patienter selvstændigt kan bruge den. Derfor skal den bruges i samarbejde med en psykolog, som kan hjælpe patienten med sine følelser, og guide ud fra en terapeutisk tilgang.

En anden producent ved, er kommet ind på det kommunale marked i forhold til VR.

Læs nærmere omkring dette ved at anvende følgende link: Rigshospitalet virtual reality læring. Lad dette være en inspiration til at tage kontakt til holdet bag nogle fantastiske løsninger i virtual reality: kontakt@pendula.dk.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk