Dette indlæg omhandler oprindelsen af iPhonerepair.dk, og er en inspirerende succeshistorie fra en af Danmarks største byer, som hedder Esbjerg, der ligger i Vestjylland. Denne succeshistorie, er i høj grad muliggjort gennem nutidens teknologi, som bliver mere og mere avanceret.
Eftersom disse teknologiske produkter er så avancerede, er de også sværere for den almene forbruger at vedligeholde og reparere. Dette skabte virksomheden iPhonerepair.dk på Nørrebrogade 108 i Esbjerg, da to vestjyske iværksættere opdagede dette marked.

Oprindelsen af iPhonerepair.dk skete omkring datoen 10.12.2013, og kort tid efter opstod forretningen på Nørrebrogade 108 i Esbjerg.
Se priserne på hjemmesiden ved at benytte følgende link: iPhone Repair Esbjerg.

Hvilke reparationer foretager iPhonerepair.dk?

Butikken foretager i øjeblikket en lang række reparationer, hvilke blandt andet er følgende inden for iPhone og iPad kategorierne:

 • iPhone 4, 4S, 5, 5C, og 5S
 • iPhone 6 plus / iPhone 6+
 • iPad 1, 2, 3, 4
 • iPad Mini og Mini 2
 • iPad “New”
 • iPad Air og Air 2

Af forskellige elementer, som iPhone Repair beskæftiger sig med at reparere, er der blandt andet følgende elementer: iPhonerepair.dk-board-printed-circuit-board-computer-electronics

 • Batteri
 • Kamera
 • Ørehøjtaler
 • Højtaler
 • Skærme
 • Bagskærme
 • Bagcover
 • Knapper

Udover at reparere iPhones og iPads fra det store amerikanske multinationale selskab Apple, sælges der også forskelligt merchandise fra butikken i Esbjerg. Dette merchandise varierer fra forskellige typer af hovedtelefoner, covers og højtalere, som er optimerede i forhold til de produkter de reparerer i butikken.

En af deres partnere, er blandt andet SACKit, som laver de kompromisløse WOOFit højtalere i dansk design, som de også fører i butikken til en særdeles fordelagtig pris.
iPhone Repair, har i Esbjerg ekspederet langt over 15.000 kunder de seneste 3 år. Denne succes skyldes i høj grad den høje service i butikken, hvor der benyttes kvalitetsreservedele og ydes fuld garanti på reparationer til konkurrencedygtige priser.

Højt serviceniveau i forretningen

Derudover er der heller ikke nogen tidsbestilling, men direkte service når man træder ind ad døren.
iPhone Repair udtaler selv, at den store succes blandt andet skyldes de rette aftaler med de rigtige leverandører, således kvaliteten af reservedelene og tilbehøret er i orden.

iPhonerepair.dk har siden begyndelsen haft forståelsen for, at det er kunderne, som er altafgørende for en sund forretning. Derfor var det nødvendigt at sikre kvalitetsdele i kombination med et højt serviceniveau. Dette er med til at skabe vedvarende relationer med kunderne, da der leveres en samlet løsning, som er svær at konkurrere med.
Som noget helt særligt, tilbyder iPhone Repair også erhvervsaftaler, som i høj grad også har været med til at bidrage til deres omsætning. Disse aftaler indebærer blandt andet, at firmaer kan få repareret deres udstyr indenfor 20-50 minutter.

Udover at have fokus på det særdeles relevante B2B-marked, er iPhone Repair nok også den eneste reparationsforretning med speciale i iPhones, iPads mm. i Esbjerg, som tilbyder studierabat på 15%, hvilket også trækker nogle af de mange studerende i Esbjerg til butikken.
Om fremtiden byder på flere butikker i Danmark, vides i øjeblikket ikke, men det findes absolut ikke usandsynligt.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk