Oprindelse af lån – hvordan findes billige lån?
2016 nov 21 By Admin 0 comment

Velkommen til oprindelse.dk, og hermed det første indlæg (Oprindelse af lån – hvordan findes billige lån?) på siden. Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til dette, da det forhåbentlig kan være med til at inspirere eller sætte gang i nogle filosoferende tanker.

I forbindelse med at låne, går oprindelsen heraf langt tilbage i tiden.

Faktisk er den højst sandsynligt så langt tilbage, at det ikke er muligt at opspore, hvornår det første lån fandt sted. Med dette sagt, har det i høj grad været muligt at låne i særdeles lang tid.

I forhold til at se på dette i et historisk perspektiv, er det faktisk muligt at opspore, at der fandtes banker og lån tilbage i omkring 1800 år før kristus’ tidsregning. Dette jævnførende en kilde fra “historyworld”.

Dette fandes blandt andet således gerne sted i templerne i Babylon, og gerne mellem disse templer og de daværende former for præster.

I forhold til at låne udstyr eller kapital, ser systemet helt anerledes ud i dag med det globaliserede samfund, og der er en lang række forskellige lånemuligheder.

Dette indlæg skal i øvrigt ikke ses som værende en opfordring til at låne penge, og fraråder alt lån af penge, som bruges til unødigt forbrug.

Hvor findes der billige lån?

I forbindelse med billige lån til forbrug, eksisterer der som sådan ikke rigtigt nogle af disse. Hvis lån er den sidste udvej, er det dog særdeles vigtigt at undersøge markedet.

Det nok billigste lån, som en person kan få, er gennem familie, venner og bekendte. Derfor er dette klart at anbefale, og ellers bør du som låner afgjort undersøge markedet.

I forhold til mobillån, kan du med fordel anvende følgende side til at undersøge nogle af de udbydere, som er på markedet: mobillån

Hvad er det måske allerbedste lån?

Som sagt er det billigste lån højst sandsynligt blot at låne fra familie, venner eller bekendte.

Hvis du ikke har mulighed for at låne af familie, venner eller bekendte, anbefales det i høj grad at tage et SU-lån. Dette da renten også er meget lav på netop dette lån.

Afslutningsvis findes det relevant at spørge, hvorvidt forbrugslån bør være i orden?
Er disse former for lån etisk korrekte, og hvad er det etiske dilemma i forhold til disse former for lån?