Oprindelse af Conan Exiles. Spillet udvikles og udgives af Funcom den 8. maj 2018, og er baseret på Unreal Engine 4. Det udgives til MS-Windows, PS4 og Xbox One. Find din gaming CD-key hos Billige Koder i dag: Køb Conan Exiles cd-key Billige-Koder.

Læs om spillet Conan Exiles her og få inspiration til at deltage i spillet!

Conan Exiles er et open-world overlevelsesspil i de brutale lande, hvor Conan the Barbarian satte sine fodspor. Overlev i en vild verden, opbyg dit rige og dominér dine fjender i brutal kamp og legendarisk krigsførelse.

Begynd med ingenting, andet end dine bare næver, og smid arven til din klan, opbyg alting fra et lille hjem til gigantiske fæstninger, og hele byer. Før krig ved hjælp af sværd, buer, og belejringsvåben, samt tag kontrol over gudens gigantiske avatarer og jævn fjendens byer til aske og støv.

Udforsk en stor, problemfri verden fuld af udfordringer og muligheder. Jagt heri dyr, for ressourcer, dræb monstre for skat og dyk dybt under jorden for at opdage de gamle civilisationers hemmeligheder.

Oprindelse.dk håber artiklen har været værdifuld. Læs gerne vores forside her: Oprindelse.

Sørg for mindre julestress og – køb et Steam gavekort, du selv kan printe, så slipper du for den lange kø nede i den fysiske butik.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk