Oprindelsen af FlixBus fandt sted tilbage i år 2013 i München, og har i dag hovedkvarterer i både München og Berlin. Den følgende artikel er et personligt review af virksomheden. Upvote gerne min FlixBus anmeldelse på Trustpilot, hvor den ene stjerne er givet for billetprisen.

K̶æ̶r̶e̶ FlixBus, titlen forklarer jo det hele vil jeg mene, men lad mig lige uddybe.

Jeg ankommer til bussen og stiller mig i køen til at komme ind, alt er egentlig glade tider, også for jeres FlixBus chauffør virker det til.

Det skal så ændre sig, da det så bliver min tur til at modtage betjening. Jeg møder ikke en glad chauffør som alle de andre passagerer, fordi nu har piben fået en anden lyd. Den før smilende chauffør, har nu forvandlet sig til noget helt og aldeles andet – det føltes næsten som om, at jeg lige havde tabt en kosher salat udover hans højpolerede læderstøvler.

Det drejer sig umiddelbart om min håndbagage, hvilket jo i første omgang er fair, fordi den ser stor ud. Dog forklarer jeg ham, at der blot er meget luft i tasken, og den således kan krølles sammen.

Men der er absolut ikke noget at tale om ifølge ham, hvis jeg altså gerne vil med bussen. I det samme kan man sige, at her bliver hevet en usynlig “Schlagstock” frem, fordi jeg prøver at forklare den reelle situation. I anvender altså trusler og intimidering, fordi jeg gerne vil tale om tingene, hvilket er strengt upassende, uacceptabelt og simpelthen for dårligt. Dog vælger jeg alligevel at tro på, at jeres medarbejder kan se fornuftigt på situationen, hvis han bliver informeret lidt bedre.

FlixBus – “Kapitulieren – Nein!”

Jeg træder et skridt tilbage fysisk og mentalt, og tager min bærbar PC op af tasken, og viser chaufføren, hvor lidt tasken faktisk fylder når man presser alt luften ud af den. Først vil han ikke kigge på den nu sammenkrøllede taske, og jeg er nødt til at bede ham flere gange om at se, hvor lidt tasken faktisk fylder. Endelig betragter chaufføren den sammenkrøllede taske, der huser 1 sæt tøj og 1 oplader, samt et par småting. Han kigger overvejende på den, og der burde ikke være så meget at tage fejl af, andet end en mindre genvurdering af den nye viden.

Men regnskabet er i chaufførens bog gjort op for længst. Jeg skal dermed gøre som beordret, og smide mine ting som befalet, og begive mig ind i gaskammeret som ønsket fra start. Det var simpelthen ikke til at ændre mening, trods den lavpraktiske fremgangsmåde. “Kapitulieren – Nein!”

Upvote gerne min FlixBus anmeldelse på Trustpilot, hvis den var nyttig.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk