Forudbestil eller køb For Honor til PC eller få information om spillet her på siden. Dette indlæg er lavet i samarbejde med Billige Koder. Køb For Honor ved at anvende et af de følgende links.

For Honor er et spil udviklet og udgivet af Ubisoft til PS4, PC og Xbox One. Dermed er spillets oprindelse hændet på grund af Ubisoft. For Honor udkommer officielt den 14. februar 2017.

For Honor blev offentliggjort på Electronic Entertainment Expo i 2015. Spillet indeholder hånd-til-hånd kamp, der er beskrevet som “The Art of Battle” af udviklerne og giver spillerne mulighed for at spille roller som historiske soldater såsom middelalderens riddere, samurai, og vikinger inden for en middelalderlig fantasy indstilling. Der er sågar mulighed for både single-player og multiplayer i spillet.

Kampagnen handler om den blodtørstige krigsherre, Apollyon, der ønsker at skabe en alder af total krig gennem manipulation af hver fraktion af riddere, vikinger og samuraier.

Køb For Honor til PC med GRATIS og HURTIG levering ved at klikke på følgende link til mellem 300-400 kr: Køb her!

Køb For Honor til PC

Dette afsnit handler om at forudbestille eller købe For Honor til PC til en rimelig pris i forhold til mange af de forskellige udbydere, der er på markedet i øjeblikket.

Her på siden tilbyder vi at kunne forudbestille eller købe en spilkode til For Honor til PC, som er væsentligt billigere end at købe spillet i de fleste butikker og online. Det bliver muliggjort gennem en eller flere af vores partnere.

Når du køber spillet via vores partner, bliver dette gjort som cd-key. Denne cd-key får du sendt på e-mail efter du har betalt med en af betalingsmulighederne.

Fragten er i øvrigt HURTIG og GRATIS, da forsendelsen foregår over e-mail.

Gør julen lettere for dig selv og køb et Steam gavekort, du selv kan printe, så slipper du for den lange kø nede i den fysiske butik.

Udvikling af For Honor

For Honor er udviklet af Ubisoft Montreal. Ubisoft Blå Byte udviklet spillets pc-versionen. Det blev annonceret i løbet af Ubisofts E3 2015 pressekonference. En såkaldt CGI trailer og en gameplay demo blev vist under konferencen. For Honor er en ny intellektuel ejendomsret af Ubisoft, og vil være selskabets første forsøg på at udvikle et “hack and slash” videospil.

Strukturen af spillet er tilbøjeligt inspireret af shooter spil. Spillet er sat til at blive frigivet på verdensplan for følgende platforme: Microsoft Windows, PlayStation 4, og Xbox One den 14. februar 2017.

Se også Billige Koder, hvor du kan købe PUBG: PUBG cd-key Steam billigt.

Alternativ beskrivelse af For Honor

For Honor, er en konkurrencedygtig tredje person nærkamp titel, som blander fart, strategi og hold spille med tæt hold kamp. The Chosen har overlevet tusind års vandring de sydlige ørkener. Deres rejse skulle have udryddet dem ud flere hundrede år siden, men de overlevede takket være dygtighed og  fokus på deres helte. Disse personer håber at føre deres tilhængere til en usandsynlig sejr og at etablere et nyt hjemland.

The Warborn, sejler deres krigere i det Kogende Hav til den sydlige kyst. Kendt for deres brand og lidenskab, vil de søge at drive deres fjender ud af deres forfædres jord.

På skuldrene af store helte, har The Legions drevet fjenderne ud og besejret dem, der ikke ville slutte sig til dem. De her etableret hundredvis af andre for at forsvare, hvad der er deres. Stående over for invasion på to fronter, kæmper disse helte for at beskytte deres jord fra dem de kalder hedningene.

Her kan du købe spillet ved at klikke på følgende link til mellem 300-400 kr: Køb her!

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk