For at opsummere kort, handler dette indlæg på oprindelse.dk i dag om Les Deux og deres undermærke, som er navngivet følgende: Tracks by Les Deux.

Dette indlæg omhandler oprindelse af det danske tøjmærke Les Deux, som er et relativt nyt dansk tøjmærke.

Les Deux har oplevet en forholdsvis god vækst i Danmark og udlandet baseret på virksomhedens relativt korte eksistens. Foretagendets oprindelse fandt sted i efteråret i året 2009, og blev stiftet af 2 iværksættere. Ydermere er Les Deux blandt andet stiftet af Andreas Von Der Heide, som under opstarten passede sit jurastudie ved Københavns Universitet. Den anden stifter går under navnet Virgil Nicholas, som har en bachelor fra Copenhagen Business School. I forbindelse med foretagendet, som er i rivende vækst, udbygges tøjporteføljen med en kategori af træningstøj. I det følgende afsnit, kan du læse nærmere omkring det nye brand.

Tracks by Les Deux – træningstøj

I forlængelse af, at tøjporteføljen udbygges med træningstøj, har dette affødt undermærket Tracks by Les Deux. Hvis du ønsker at læse nærmere omkring træningstøjet, kan du med for gå over på 2trendy’s blog. På 2trendy’s blog, er der udgivet et officielt gæsteindlæg af Nick Nissen fra Les Deux, som beskriver deres nye kollektion. Klik på følgende link, hvis du ønsker at komme videre til 2trendy med det samme: Tracks by Les Deux – træningstøj.

Her kan du købe tøj fra Les Deux

Efter oprindelsen af tøjmærket er blevet blotlagt, foretages her et afsnit omkring mulige udbydere.

Gennem en hurtig Google søgning, kommer der en lang række resultater, hvoraf disse blandt andet er følgende:

  • 2trendy.dk
  • hardcasa.dk
  • trendlovers.dk

I forbindelse med ovenstående sider, er fordelene blandt andet, at de har gratis og tilmed hurtig levering. Derudover yder siderne fri bytteservice med dertilhørende 14 dages returret. Endvidere har siderne hver især et stort udvalg af herretøj, og det er dertil muligt at bestille meget hjem til prøvning.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk