Kjærulff har sin oprindelse som fysisk butik siden 1987 og er udsprunget af ideen om at der findes lækkert tøj til alle kvinder – uanset alder, etnicitet, kropstype og indkomst. Kjærulff Copenhagen fører derfor mange forskellige mærker og har et bredt udvalg af modetøj, så der er noget for enhver smag, figur og pengepung. Hos Kjærulff Copenhagen skal alle kunne være med – det er en af kerneværdierne og dét, der gør Kjærulff Copenhagen til et hyggeligt sted at shoppe – uanset om du er kunde i vores fysiske butik eller på webshoppen. Af brands bliver der blandt andet ført Nümph, Mos Mosh, Part Two og Soya Concept.

Kjærulff Copenhagen prioriterer den gode personlige service højst af alt og sætter god ære i at hjælpe vores kunder og få dem godt klædt på, fordi det er dét Kjærulff Copenhagen elsker. For Kjærulff Copenhagen, er det en succes, når du er glad og synes du har fundet det helt rigtige. Kjærulff Copenhagen kan faktisk ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for deres eksistens, at du føler dig godt tilpas og at vi gerne vil hjælpe. Hos Kjærulff Copenhagen, er de ikke bare sælgere – de lever selvfølgelig af at sælge tøj, men sætter meget stor pris på, at det skal være en god og behagelig oplevelse for dig og derfor er Kjærulff Copenhagens medarbejdere engagerede og værner om den gode kundeoplevelse. Det gælder både i deres fysiske butik og i deres webshop.

Kjærulff Copenhagen tøjbutik webshop

Kjærulff Copenhagen har en filosofi om, at shopping skal være sjovt og det skal selvfølgelig kunne gøres når du har tid og mulighed for det, og derfor har de efter mere end 30 år med fysisk butik valgt at supplere med en webshop. Den glæder de sig naturligvis til at byde dig indenfor i, så du også kan få glæde af Kjærulff Copenhagen i dette online univers. Kjærulff Copenhagen har, efter så mange år i branchen, rigtig mange søde stamkunder i den fysiske butik, hvilket vi sætter stor pris på. Når vi nu efter så mange år, har valgt at udvide med en webshop også, er det fordi vi ser det som et naturligt supplement til vores kunder – de nye som “gamle”, som på denne måde kan få et onlnie overblik over vores produkter og de brands vi fører. Desuden åbner online shoppen op for nye kunder i resten af landet og vi glæder os naturligvis også til at byde jer velkommen. I disse tider, hvor tid er en mangelvare ser Kjærulff Copenhagen også webshoppen som et godt praktisk supplement til vores fysiske butik, så du kan shoppe online når du har tid til det – hvilket måske ikke altid er indenfor den fysiske butiks åbningstider. Hos www.kjaerulffcph.dk er der åbent 24-7 og du kan altså shoppe lige præcis når det passer dig. Du kan desuden vælge afhentning af varer og så komme ned og hente dine dem i den fysiske butik også.

I en webshop er du naturligvis mere overladt til dig selv – det er vi klar over, men derfor gør de også et stort arbejde ud af at lave grundige beskrivelser til alle produkter, så du får en god fornemmelse for produktet både i forhold til kvalitet, fit og størrelse. Du er ydermere altid velkommen til at kontakte Kjærulff Copenhagens kundeservice på mail shop@kjaerulffcph.dk eller på telefon 35 26 50 50, hvis du har brug for et råd eller yderligere hjælp i forhold til et af produkterne på shoppen.

Den fysiske butik åbnede altså i 1987 og havde sin oprindelse på Amager og der er siden kommet en butik til på Østerbrogade. Kjærulff Copenhagen har i 2018 valgt at sige farvel til butikken på Amager for at skifte fokus til butikken på Østerbrogade. Her finder du en stor og velassorteret butik med en masse at byde på. Butikken har sin beliggenhed i hjertet af København, kun 2 minutter fra den nye Trianglen Metro st. Kjærulff Copenhagen er super glade for at mange af deres trofaste kunder fra Amager nemt og bekvemt kan blive kørt lige til døren med den nye metrolinje. Østerbrogade summer behageligt af liv og er en rigtig god shopping-gade og lige i midten af alt det finder du vores fysiske tøjbutik, hvor du naturligvis også kan afhente/returnere varer, som du har bestilt her på den online webshop.

Så om du er mest til online-shoppingdelen eller bedre kan lide shopping i en ’rigtig’ butik eller måske en kombination af begge, så glæder vi os egentlig bare til at byde dig indenfor hos Kjærulff fysisk eller online. Kjærulff Copenhagen håber du kan lide de nøje udvalgte sortiment og de glæder os til at klæde dig godt på med sæsonens nye styles.

Tak fordi du læser med hos Oprindelse.

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Mere information

Ved at benytte oprindelse.dk, accepterer du lagring af cookies. Disse er fra Google Analytics, og lagrer blot information om, hvem (dig) der besøger hjemmesiden.

Luk